Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
Én a helyedben inkább mégiscsak az ext4-et választanám, fstabban a következő opciókkal:
noatime,nodiratime,data=writeback,errors=remount-ro
Legalábbis én megelégeltem azt, hogy Live rendszerrel ellenőrizgetni kellett egy szabálytalan leállítás után a fájlrendszert. A 2 GB-os "SSD" ami az EEE-ben van, még jól bírja a strapát...
Meg azért mégiscsak biztosabb az adatokat tekintve, ha van valamilyen naplózás, azt nem viccből találták ki, és sebesség szempontjából is előnyösebb a modernebb fájlrendszer. Meg aztán a Linux kernel támogat mindenféle SSD "élethosszabbító" technológiát. Persze a swapot vagy kikapcsolod, vagy HDD-re érdemesebb rakni, meg a tmp könyvtár is mehet akár a RAM-ba is, de ez már inkább szőrszálhasogatás.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest