- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
nekem is volt ilyen, igaz még úgy 3-4 hete nagyjából. mondjuk én akkor átnyergeltem chromiumra, és azóta is használom egészséggel. illetve azóta csak a sima repóban levő FF van fent, de az meg olyan lassú, hogy már inkább csak tartaléknak van fent.
vbox: nekem régebben, amikro próbáltam, akkor nem vette át magától a felmountolt usb eszközöket a vbox-ban futó rendszer, legalábbis úgy emlékszem. igaz ez még talán egy éve volt, vagy valamikor akkoriban.
Kendek: igen, ez csak egy felvetés volt. egyelőre működik azzal a megoldással is, ahogy másik fórumon találtam, így meg naplózhat ahogy jólesik, mert sosem parkoltatja kvázi a fejet. csak arra próbáltam rávilágítani, hogy itt egy alapvető tervezési gondról van szó, mert ugye már egy ideje alapértelmezett a naplüózó fájlrendszer, de valamiért nincs összhangban a merevlemezvezérléssel, és így folyton nyekergeti a fejet (sőt, ha még felteszem a többi energiavezérlő modult, akkor le is állítja teljesen (spindown), annak ellenére, hogy ki van kapcsolva ez a funkció. ez azért nem kicsit gáz... értem én, hogy nem elsősorban latopra szánják az ubit, de ez így...
úgyhogy most egyelőre a kisebbik rosszat választottam, hogy nem olyan energiatakarékos a gép.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgyhogy most egyelőre a kisebbik rosszat választottam, hogy nem olyan energiatakarékos a gép.