Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Félreértettél, nekem eljut az x-ig simán, be tudok lépni dolgozgatok, aztán egyszer csak megáll, de mindig az első 4-5 percben (egérkurzor mozog, REISUB megy). Ha újraindítom, akkor már nem csinál ilyet többet "aznap". És nem minden indításnál, hanem mondjuk hetente egyszer. De nem ez a fő gépem, úgyhogy legyen mondjuk minden 3-4. indítás. És semmi hibát nem ír a logokban...
Találtam egy ilyet, csak nem derül ki nekem belőle, hogy neki mindig csinálja-e, vagy úgy mint nálam, néha:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/477918
Ja, inteles az alaplap, meg az alaplapi vga is.Most beraktam egy hányódó 15 gigás vinyót, és felhúztam egy openSUSE-t rája, na annak is volt egy fagyija, de még az első frissítés előtt, ráadásul már "melegen", szal nem tudom ez ugyanaz-e, de így járatom pár napig, hátha kiderül valami...
Aktív témák
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs