- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
válasz
mob_zzz
üzenetére
Én 3,75 GB-nyi helyen is üzemeltetek (mármint konkrétan nem én használom, csak karbantartom) Ubuntu Lucidot (Eee PC 701), és egyáltalán nem szokott nyavalyogni, hogy nincsen hely frissíteni, több mint 1 GB van rajta szabadon. A titok nyitja, hogy a letöltött csomagokat a feltelepítésük után letörlöm (meg persze nincs swap, meg nincsen agyontelepítve mindennel).
Egyébként meglepő, de én úgy vettem észre, hogy a Xubuntu (XFCE) egyáltalán nem gyorsabb rajta mint a sima Ubuntu (GNOME), de ez utóbbi lényegesen barátságosabb, jobban kezelhető. Vagy csak nagyon jóra sikerült a Lucid.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest