Hirdetés
Aktív témák
-
kovaax
őstag
Nekem sajnos a 9.10 néha fagy (REISUB megyen) egy Fujitsu Siemens Scenic n600-on (nem tudom tovább pontosítani a néhát, mert elég ritkán használom a gépet). Mindig az első 10 percben fagy meg, ha ezt kibírja, akkor fut szépen (mondjuk egy napnál tovább nem hagytam bekapcsolva sosem). Tippem szerint az X körül van valami bibi, mert már történtek érdekes dolgok (nyomot hagyott az egér, meg random egérkurzorom lett, vagy éppen lefagyott az X, de át tudtam menni szöveges konzolra), most a napokban megismert ppa-s frissítést feltoltam X-ileg, és azóta nem volt semmi. (Egy egész rövid ideig volt rajta 9.04 is, az sosem fagyott, de ez statisztikailag kétséges kijelentés, mert max 5 boot-ot élt meg.)
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest