Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Objektívek topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
CHIPman
üzenetére
"A deluge miért ellenőriz újra mindent indításnál?"
Ha úgy állítod le a gépet, hogy nem zárod be előtte a delugét, akkor csinál ilyesmit, mert a rendszer kilövi, a program meg ezt szabálytalan leállásnak veszi.
"Hogy lehet kilőni futó programot, amit nem a terminálból indítottam és nem tudom a pontos folyamat nevét? Tehát gyakorlatilag a folyamatok listázásához kéne parancs, aztán azt már ki tudom lőni sudo kill <programszám> paranccsal."
ps -A
Ez egy baromi hosszú listát eredményezhet. Ha tudod a program nevét, vagy annak egy részletét, akkor szűkítheted a listát:
ps -A | grep az_a_bizonyos_név_részlet
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest