Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Egyébként mivel upszilon most nem ér rá, elmondom, hogy mi van.
Az mimms sajnos tényleg nem jó, nálam is többször megállt letöltés közben, azt írta ki, hogy kész, mikor még vissza volt a fele. Aztán mikor folytatja az ember, akkor a vége felé egyre sűrűbben áll le, a legvégén már pár másodpercenként. A netem meg teljesen jó, semmi nem ment közben. A végére letöltötte, de nem volt jó igazán, a végét nem lehetett megnézni.
Akkor VLC-vel megcsináltam én is úgy, hogy WMV konténerbe raktam és a videó és audió sávot nem konvertáltattam át, így teljesen tökéletes volt, mint utóbb kiderült upszilonnál is ez volt a helyzet, csak Ő hangoztatta, hogy nem képződött semmilyen fájl, holott létrehozott rengeteget közben, mert minden próbálkozásnál más nevet adott neki. Ezt mondjuk nem értem, hogyan írhatta, hogy nem képződik fájl, ha egyszer nem is nézte meg. Na mindegy, ez jó lett neki is, amúgy priviben tárgyaltuk ki, gondolom többünknek is szokott írni.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- TCL T505 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest