Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Aktív témák
-
Ti milyen levelező klienst preferáltok? Eleddig az Evolutiont használtam, de elegem lett az időnkénti lefagyásaiból, szal vannak vele gondok. Kicsit körbenéztem Synapticban, van bőven választék. De végül az Ubuntu Tweak által preferált (mivel ahhoz van benne külső tároló) Claws Mail mellett döntöttem, hogy kipróbálom azt. Ezt még normálisan frissítik is, és van hozzá rengeteg minden, ami egyébként tökre nem izgat, mármint a pluginok meg a többi, csak levelek fogadásához kell meg írásához. Igazából egyelőre meggyőzött, aztán a stabilitása meg idővel kiderül, beállítani meg könnyű volt.
Esetleg van már vele nektek tapasztalatotok, vagy ajánlanátok valami mást, népszerűbbet?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest