- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszi a választ.

Kiderült, hogy csak totál hülye vagyok ma is
Rájöttem, hogy az index.php fájlomba bekerült egy base tag, pl. <base href="http://www.oldalam.hu" />, amitől meg ugye alapértelmezettként az oldalam.hu tárhelyén keresgéli a szükséges fájlokat, és ezen az oldalam.hu-n valóban volt egy .htaccess fájl, ami a felhasználónév-jelszó párost kérte. Én meg a jelszókérés miatt azt gondoltam, hogy átmásoltam a .htaccess fájlt is, emiatt jogosan kérte a jelszót (de valójában jogosan kérte a <base> tag miatt), de a lényeg, hogy a .htaccess nem került át, így nyilván nem is láthattam fájlkezelőben... 
De a lényeg, hogy megoldódott, sorry.

A fájlkezelő témával kapcsolatban: még mindig nem találtam megfelelő Total Commander-alternatívát, ami olyan funkciógazdag és mégis egyszerű lenne, mint az. FTP-kezelés is túl kényelmetlen mindegyik programban, amit eddig láttam.
"amúgy meg minek a biztosnság?
"
Ezt a rejtett fájlokra értetted?
Hát én nem is igazán komálom, ha el vannak előlem rejtve a fájlok, ha bele akarok gányolni valamibe, akkor hadd gányoljak, ha elrontok valamit, akkor úgyis csak magamat sz×patom meg...
Dehát hibáiból tanul az ember. Okos ember meg mások hibájából... 
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- i7-9700 procit keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rájöttem, hogy az index.php fájlomba bekerült egy 

"
Hát én nem is igazán komálom, ha el vannak előlem rejtve a fájlok, ha bele akarok gányolni valamibe, akkor hadd gányoljak, ha elrontok valamit, akkor úgyis csak magamat sz×patom meg...