Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Autós kamerák
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Közben rájöttem, nem is tudom, miért nem jutott eszembe korábban, köszi.
Amúgy a Kubuntu igencsak bugos, pl. F2-re elő kéne jönnie az adott helyről a Terminálnak, de szarik rá. Ráadásul az Eszközök>Terminál indítás se működik. Ezenkívül a "Krusader indítása rendszergazda módban" SEM. És még pár hibát felfedeztem, ami ezenkívül most nem jut eszembe. De azért ezek feltűnőek, és gázosak.
Persze lehet, hogy azért, mert én alapból ugye Gnome-ot használok, ez meg KDE-s, de lehet, hogy semmi köze, nem tudom.Egy igen fontos kérdés fájlkezelőkkel kapcsolatban: hogy a fenébe' lehetne rávenni az Ubuntut, hogy megjelenítse nekem a .htaccess fájlokat? Hiába nyomok Ctrl+H-t a fájlkezelőkben, vagy jelenítem meg más módon a rejtett fájlokat, egyszerűen semmi módon nem látszik. Honlapszerkesztésnél meg igen fontos lenne elérnem ezt a fájlt, de nem mutatja. Rendszergazda módban kilistázva (dir) Terminálban az elérhető fájlokat SZINTÉN nem mutatja. Pedig tudom, hogy ott van, Windows alatt, Total Commanderben látszik.
"ha meg valamit elrontasz terminálban nyomd meg a felfelé nyilat és újra kiírja neked az utolsó bejegyzést és már csak módosítani kell rajta"
Ja, ezt még DOS-os emlékeimből vágom.
Aktív témák
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy a Kubuntu igencsak bugos, pl. F2-re elő kéne jönnie az adott helyről a Terminálnak, de szarik rá. Ráadásul az Eszközök>Terminál indítás se működik. Ezenkívül a "Krusader indítása rendszergazda módban" SEM. És még pár hibát felfedeztem, ami ezenkívül most nem jut eszembe. De azért ezek feltűnőek, és gázosak.