Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Apple MacBook
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Amazon Kindle
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Közben rájöttem, nem is tudom, miért nem jutott eszembe korábban, köszi.
Amúgy a Kubuntu igencsak bugos, pl. F2-re elő kéne jönnie az adott helyről a Terminálnak, de szarik rá. Ráadásul az Eszközök>Terminál indítás se működik. Ezenkívül a "Krusader indítása rendszergazda módban" SEM. És még pár hibát felfedeztem, ami ezenkívül most nem jut eszembe. De azért ezek feltűnőek, és gázosak.
Persze lehet, hogy azért, mert én alapból ugye Gnome-ot használok, ez meg KDE-s, de lehet, hogy semmi köze, nem tudom.Egy igen fontos kérdés fájlkezelőkkel kapcsolatban: hogy a fenébe' lehetne rávenni az Ubuntut, hogy megjelenítse nekem a .htaccess fájlokat? Hiába nyomok Ctrl+H-t a fájlkezelőkben, vagy jelenítem meg más módon a rejtett fájlokat, egyszerűen semmi módon nem látszik. Honlapszerkesztésnél meg igen fontos lenne elérnem ezt a fájlt, de nem mutatja. Rendszergazda módban kilistázva (dir) Terminálban az elérhető fájlokat SZINTÉN nem mutatja. Pedig tudom, hogy ott van, Windows alatt, Total Commanderben látszik.
"ha meg valamit elrontasz terminálban nyomd meg a felfelé nyilat és újra kiírja neked az utolsó bejegyzést és már csak módosítani kell rajta"
Ja, ezt még DOS-os emlékeimből vágom.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Nvidia Quadro FX570
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a Kubuntu igencsak bugos, pl. F2-re elő kéne jönnie az adott helyről a Terminálnak, de szarik rá. Ráadásul az Eszközök>Terminál indítás se működik. Ezenkívül a "Krusader indítása rendszergazda módban" SEM. És még pár hibát felfedeztem, ami ezenkívül most nem jut eszembe. De azért ezek feltűnőek, és gázosak.