Hirdetés
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Hogyan lehet uninstallálni programot? Synaptic-ban nem találtam meg, az adobe flash-t.
Neten találtam egy leírást, miszerint a 64 bites flash-t ha letöltöm azt az egy darab file-t tegyem be a plugins könyvtárba és után a help menü about flash... menüpontjával ellenőrizzem vagy mit csináljak (verify akármit irt az angol leírás). Én az előző flasht ugye nem tudtam leszedni, de le volt tiltva a kiegészítők menüben, továbbá a help menüben sem volt nekem ilyen about... menüpontom. Bemásoltam, de nem történt semmi extra azt leszámítva, hogy a kiegészítőknél megjelent még egy adobe flash. Nem játszotta le természetesen a videókat, de miután engedélyeztem a régi flash-t is, szintén nem játszotta le. Gondoltam egyet és nyomtam egy olyat, a youtube-on, hogy külön lejátszó ablakba tegye, így viszont már lejátszotta! (eddig nem próbáltam ezt, közel sem biztos, hogy a 64 bites flash file-nak köszönhető) Viszont a beépített ablakba továbbra sem játsza le, hogy tudom ezt orvosolni, mert nem hiszem el, hogy az elmúlt nem tudom hány évben, mióta 64 bites gépek, meg linuxok vannak, az adobe (vagy bárki más) nem jött ki egy rendes 64 bites flash lejátszóra. Még arra is hajlandó vagyok, hogy másik böngészőt használjak, de nem ismerek nagyon egyet sem, tudtok valami tanácsot adni? köszi
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest