Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
válasz
FixY67
üzenetére
Nem, tényleg nem értem, miért beszélsz marhaságokat, ráadásul rossz példát mutatva a wannabeknek.
A Nagios system requirements oldalán ez van:
System Requirements
The only requirement of running Nagios is a machine running Linux (or UNIX variant) and a C compiler. You will probably also want to have TCP/IP configured, as most service checks will be performed over the network.
You are not required to use the CGIs included with Nagios. However, if you do decide to use them, you will need to have the following software installed...
1. A web server (preferrably Apache)
2. Thomas Boutell's gd library version 1.6.3 or higher (required by the statusmap and trends CGIs)Mivel itt sehol nem igénylik az Intrepidet, én javasolnám helyette a Hardy-t, mint 5 évig támogatott verziót (8.04). Nagios erre is simán felmegy, sőt, ha jól látom, plugin-gyűjtemény is van hozzá.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest