Hirdetés
Aktív témák
-
moma
őstag
ó, hogy ez a karmic mekkora egy bugos
ez simán egy bétás rendszer. folyton van valami random probléma. egyszer valahogy törlődött a /media alól a mappa amibe egy particióm csatolva volt, wtf? most meg egy másik particiót egy másik mappába ugyan itt nem akart csatolni. szenvedek össze vissza, hogy rájöjjek mi ez, aztán a nélkül, hogy bármely állítgatási kísérletem sikerrel járna az x-edik log out után sikerül simán kézzel felcsatolni. wtf?annak híve vagyok, hogy ne frissítsük a stabil rendszert túl gyorsan az új kiadásra, de könyörgöm, már december közepe van! nem irigylem azt, akinek ez az első ismerkedési pontja a linuxal... mindenesetre, ha ilyen marad ez a dolog, a köv kiadásra lehet nyugodtan frissíteni kiadás napján, mert rosszabb már úgy sem lesz

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez simán egy bétás rendszer. folyton van valami random probléma. egyszer valahogy törlődött a /media alól a mappa amibe egy particióm csatolva volt, wtf? most meg egy másik particiót egy másik mappába ugyan itt nem akart csatolni. szenvedek össze vissza, hogy rájöjjek mi ez, aztán a nélkül, hogy bármely állítgatási kísérletem sikerrel járna az x-edik log out után sikerül simán kézzel felcsatolni. wtf?