Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
Nyilván állíthatónak kéne lennie, hiszen én sem azt akarom, hogy helyettem más szívjon, hanem hogy mindenkinek kézre álljon a rendszer.
Kösz, ezekről nem tudtam, de valószínűleg így sem fogok kétpaneles fájlkezelőket használni, már eszembe sem jut, régebben is jellemzően csak akkor kerültek elő TC vagy UC, ha egy darabolt állományt össze kellett fűzni, ftp-hez is inkább használtam FileZillát, míg a többiek a koliban erre is TC-t használtak.
moma, Vladi: A szüleim pl. nem tudják megtanulni, hogy mikor egy és mikor kettő, jellemzően gombra/hivatkozásra kétszer kattintanak, ikonra egyszer, ilyenkor számolok el 10-ig, ha még tudok számolni.

Windows-ban is lehet egykattintásos rendszert használni, sose értettem mi a jó benne, dehát ki mit szokott meg. Nem olyan dolgok ezek, amiket nehéz megvalósítani több megközelítés szerint és választhatóvá tenni.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest