Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
üzenetére
Nyilván állíthatónak kéne lennie, hiszen én sem azt akarom, hogy helyettem más szívjon, hanem hogy mindenkinek kézre álljon a rendszer.
Kösz, ezekről nem tudtam, de valószínűleg így sem fogok kétpaneles fájlkezelőket használni, már eszembe sem jut, régebben is jellemzően csak akkor kerültek elő TC vagy UC, ha egy darabolt állományt össze kellett fűzni, ftp-hez is inkább használtam FileZillát, míg a többiek a koliban erre is TC-t használtak.
moma, Vladi: A szüleim pl. nem tudják megtanulni, hogy mikor egy és mikor kettő, jellemzően gombra/hivatkozásra kétszer kattintanak, ikonra egyszer, ilyenkor számolok el 10-ig, ha még tudok számolni.

Windows-ban is lehet egykattintásos rendszert használni, sose értettem mi a jó benne, dehát ki mit szokott meg. Nem olyan dolgok ezek, amiket nehéz megvalósítani több megközelítés szerint és választhatóvá tenni.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Rövid kedvcsinálón a Marathon
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs