- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nem arról van szó, hogy attól már nem linux, de sok embernek kényelmetlen lehet. én legfeljebb akkor támogatnám, ha kikapcsolható lenne, ahogy a dupla-szimpla kattintás is a fájlok megnyitására. én windows alatt többek közt ezért sem használtam intézőt.
amúgy ha már TC, akkor Ctrl+T és új fület nyit arra a panelra, ami éppen aktív, így lényegében sokkal több mappát hasonlíthatsz és kezelhetsz vele egy belátható képernyőnyi területen, mint intézővel. másolásnál pedig F5 aztán F2 és egy külön kisablakba sorbaállítja a másolási feladatokat (USB-s eszközre jó dolog, ha nem több szálon másolsz, mert sokat lassít. a linuxos fájlkezelőkből ez a funkció hiányzik legjobban), így simán visszatérhetsz a fájlkezelő ablakhoz, és azt csinálsz benne, amit akarsz, miközben a háttérben megy a másolás. plusz a következőkben ezt a kombót ismételve a sor végére teszi az újabb másolásokat is. plusz megvan az az előnye, hogy csak billentyűzettel is gyorsan kezelhető, ami eléggé megdobja a hatékonyságot (ahogy például a gnome-commanderben is az az ötlet, hogy a jobbra-balra nyilakkal tudsz ki-be lépkedni könyvtárakba/-ból)
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest