Hirdetés
Aktív témák
-
oldbone'76
tag
Sziasztok!
Felraktam a 9.1-et. x86-ost, 2.6.31-15-ös generic kernel. Nagyjából minden műxik... BT egér és billentyűzet. Audigy2 belül összekötve spdif-en 8400gs 512-vel, HDMI-n a monitoron kép és hang. Ubuntu + xbmc 9.11b2 és xbmc live 9.04 alatt is tökéletes.
Pár bosszantó dolog:
1. Van arra mód, hogy numpad nélküli apple wireless billentyűzet fn gombja belevarázsolódjon a rendszerbe (és természetesen ezzel együtt pár funkció billentyű, úgymint: hangosít, halkít, némít)? Én nem nagyon találtam rá működő megoldást. Az eject gomb működik. Az alt cmd eject combó is csinál valamit, de nem az igazi.. de az a legkevesebb.
2. Meg ami még bosszantó, hogy a í és a 0 rossz helyen van. Keyboard layout-nál mikor megadom, h magyar, ott az í-0 jó helyen van a rajzon.
3. Valamint a suspendre nem ál le a gép. A winyókat és a monitort lekapcsolja, de a hűtések tovább mennek. Ha jól emléxem s1 és s3 van bekapcsolva a biosban. a8n-sli-se alaplap.
hát kb ennyi a történet. Előre is köszönöm
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Apple iPhone 17 - alap
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Filmvilág
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs