Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
megint csak egy újratelepítéssel lehet majd megcsinálni
Igen, én akkoris egyszerűbbnek, gyorsabbnak láttam az újratelepítést, ha túl sok beállítást kellett volna visszacsinálni a default beállításra. Persze le tudom menteni a prtíciót és vissza tudom rakni, de nem sokkal több törölni a partíciót és újrahúzni a rendszert. Később, mikor már rengeteg dolog lesz rajta, csak a mentés jöhet szóba. Egyébként eddig csak egyetlen olyan partíciómentőt találtam, ami az elfoglalt területet volt képes menteni. Azt is először föl a winre, majd cd-re, pendrájvra kiírni a bootolni képes szoftvert. Szóval linuxra az én ismereteim szerint nettó partíciómentésre csak ez a jó. Ha tudtok mást, esetleg ingyenest, ami szintén "kívűlről indul" és nettót ment, ne kíméljetek!

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest