Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Bocs a személyeskedéséret! Lépjünk túl rajta kérlek!
A videóeditálás és az ezzel kapcsolatos dolgok mindig is érdekeltek. Úgy tudom linuxra is elég komoly programok vannak
Nem, sajnos nincsenek! Ami Xp-n egy Edius, vagy ami MAC-en egy Final Cut Pro, az a tudás, az-az ígényesség, az-a szakértelem sohasem fog megjelenni ingyen.
Nézd, megtapasztaltam, hogy ezen a fórumon főleg diákok vannak és izomból, érzelemből elvetik a linux sebezhetőségét. Hiba volt részemről a céges dolgaimat, azok problematikáit idehozni. Ugyanúgy nemértitek, mintha az árbevétel, kontra nyereségesség tényszámait írnám ide a cégnek. Sokan nagyságrendjében sem tudnák helyretenni az összeget. De azt gondolnák, hogy majd megfizeti a cég és jólvan. Eszetekbe sem jut az, hogy mi mibe kerül, és az sem, hogy nincsenek ebben az országban forintér megfizethető valódi szakemberek. Aki volt, az mára mind kiment nyugatra, vagy a tengerentúlra, ahol megfizetik a szakértelmüket. Itthon meg azok maradtak, akik még kérdezni sem tudnak, elképzelni sem tudják a probléma pénzügyi-jogi hátterét, csak okoskodni tudnak. Sajnos ezekkel nemsokra megy az ember. Jóideje megszoktam, hogy az van megcsinálva jól, amit magam kikutatok, amit magam kiküszködök, amit magam megcsinálok. Elnézést, hogy ezt a vonalat ide mertem hozni és elnézést ha valakit megbántottam volna vele. Inkább most nem írok ide egy darabig. Vagy talán soha. Hiszen nem célom, hogy leültessem ezt a jó-kis fórumot!
Szevasztok!
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Arc Raiders
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest