- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
üzenetére
Persze, értem én, hogy az volna jó, csak egyrészt nem törlöm le a wint márciusíg, mert addíg ingyen használom. Másrészt meg nem fogok mindent eldobni egy olyan rendszerért, amit néhány hete-hónapja kóstolgatok (miközben a wint 12 éve ismerem és használom).
Nem tudom, érthetően fogalmaztam-e, a lényeg, hogy van sok program és beállítás ami nekem fontos, szinte mindennap használom őket. Amíg ezeknek nem találom meg az alternatívájukat Ubi alatt, addíg nem kockáztatok semmit.
Ja, ez úgy jön össze a partíció konvertálásával, hogy a szóbanforgó kis ntfs az adat partícióm, mindenem azon van, amit használok. Soha nem mentettem rendszer partícióra és ezen nem is akarok változtatni. Szóval ha azt nem látná a win, akkor esetleg nagy gázt tudnék okozni magamnak az Ubi nem ismerése miatt...
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nvidia Quadro FX570
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest