Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
üzenetére
Persze, értem én, hogy az volna jó, csak egyrészt nem törlöm le a wint márciusíg, mert addíg ingyen használom. Másrészt meg nem fogok mindent eldobni egy olyan rendszerért, amit néhány hete-hónapja kóstolgatok (miközben a wint 12 éve ismerem és használom).
Nem tudom, érthetően fogalmaztam-e, a lényeg, hogy van sok program és beállítás ami nekem fontos, szinte mindennap használom őket. Amíg ezeknek nem találom meg az alternatívájukat Ubi alatt, addíg nem kockáztatok semmit.
Ja, ez úgy jön össze a partíció konvertálásával, hogy a szóbanforgó kis ntfs az adat partícióm, mindenem azon van, amit használok. Soha nem mentettem rendszer partícióra és ezen nem is akarok változtatni. Szóval ha azt nem látná a win, akkor esetleg nagy gázt tudnék okozni magamnak az Ubi nem ismerése miatt...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fogyjunk le!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest