Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
üzenetére
Persze, értem én, hogy az volna jó, csak egyrészt nem törlöm le a wint márciusíg, mert addíg ingyen használom. Másrészt meg nem fogok mindent eldobni egy olyan rendszerért, amit néhány hete-hónapja kóstolgatok (miközben a wint 12 éve ismerem és használom).
Nem tudom, érthetően fogalmaztam-e, a lényeg, hogy van sok program és beállítás ami nekem fontos, szinte mindennap használom őket. Amíg ezeknek nem találom meg az alternatívájukat Ubi alatt, addíg nem kockáztatok semmit.
Ja, ez úgy jön össze a partíció konvertálásával, hogy a szóbanforgó kis ntfs az adat partícióm, mindenem azon van, amit használok. Soha nem mentettem rendszer partícióra és ezen nem is akarok változtatni. Szóval ha azt nem látná a win, akkor esetleg nagy gázt tudnék okozni magamnak az Ubi nem ismerése miatt...
Aktív témák
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sh4d0w: Van-e még?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest