Hirdetés
Aktív témák
-
leviske
veterán
Miután a Linux-abszkezben ezzel kapcsolatban levegőnek lettem nézve, megkérdezem itt:
Egy ismerősömnek feltettem Ubuntut. (9.04) A T-Mobile-tól még anno vett egy Motorola V8-ast, azon szokott w&w-on keresztül netezni. Windows alatt semmit sem kellett csinálnia, a mobil modem funkcióra volt állítva és csak a MPTools-on kellett a nethez kapcsolódnia.
A gond az, hogy Ubuntu alatt a gép csak akkor látja a telót, mikor tölt. Amint feltöltődik, valamiért elveszti. A másik gond az, hogy modemként sehogy nem tudom hasznosítani. A Wammu látja, tudott is letölteni róla névjegyzéket, meg stb-t, bár van amiknél hibát dob, de gondolom csak mert hivatalosan nem támogatja. A hálózatoknál egyszer megjelent a telefon, vezetékes, usb kapcsolatként, de utána szépen el is vesztette és mikor próbált csatlakozni, akkor sem sikerült, pedig elvileg nem kell jelszó a telefonhoz.
Tudna valaki segíteni? (A lehető leghamarabb, miután a vezetékes net miatt most nálam van a gépe és már vissza várná, nettel együtt.)
Aktív témák
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest