Hirdetés

Aktív témák

• SLD

tag

válasz Dark Archon #17086 üzenetére

Ha utolsó mondat címén erre gondolsz:
    Zárjuk le azzal, hogy szerintem a linux + új nVidia a helyes, szerinted meg az új Windows+ eredeti ATI. és arra, hogy a konfigodban 8800GTS van, akkor:
    Ez a mondat nem hivatott elkönyvelni Téged ATI-mániás felhasználónak vagy ehhez hasonlónak, egyszerűen ennél a konkrét esetnél én egy új nVidiát, míg Te a meglévő ATI kártya megtartását és egy új Windows beszerzését látod helyénvalónak.

Mivel a korábbi generációkból nekem nem volt kártyám, sőt ez az első nVidia, így őszintén megmondva: fogalmam sincs :) Egyszerűen ezt találtam megfelelő ár/érték arányúnak. 8800-as széria drágább volt, viszont az alá meg nem akartam menni, hisz hosszútávra kívántam befektetni (persze lehet, hogy a zöldek átvertek a termékelnevezési szokásukkal, de majd 4-5 év múlva kiderül, jól döntöttem-e vagy sem). Egyet tudok, ez a kártya és a drivere jobb, mint az ATI X550 :DDD (Persze nem szép dolog ilyen öreghez hasonlítani, így pontosabb, ha azt mondanom, hogy az nVidia páros kevesebb teljesítménycsökkenéssel jár Linuxban a Windowshoz képest, mint az ATI páros.)

Aktív témák