- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
üzenetére
Szia
Próbáltam de gnome network managert leszedtem külön és egy tömörített fájl volt nem deb kiterjesztésű amit így nem tudtam feltenni a wicd akartam de mindig valami pyton csomagok után sírt.A pyton is letöltöttem egy másik pc-vel de az is csak egy tömörített fájl volt azt sem tudom telepitteni
,én csak a debekel boldogulok azok csak klik
és már fel is ment.De sajnos internet hiánya miatt nem tudják leszedni a fügöségűket és a Synaptickel sem lehet így használni.Már leakarom törölni és újra rakni a ubuntut mert nem akarok szenvedni mert megyek délután balatonra ott meg nincsen internet csak a könyvtárban.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,én csak a debekel boldogulok azok csak klik
és már fel is ment.De sajnos internet hiánya miatt nem tudják leszedni a fügöségűket és a Synaptickel sem lehet így használni.Már leakarom törölni és újra rakni a ubuntut mert nem akarok szenvedni mert megyek délután balatonra ott meg nincsen internet csak a könyvtárban.