Hirdetés
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
üzenetére
Szia
Próbáltam de gnome network managert leszedtem külön és egy tömörített fájl volt nem deb kiterjesztésű amit így nem tudtam feltenni a wicd akartam de mindig valami pyton csomagok után sírt.A pyton is letöltöttem egy másik pc-vel de az is csak egy tömörített fájl volt azt sem tudom telepitteni
,én csak a debekel boldogulok azok csak klik
és már fel is ment.De sajnos internet hiánya miatt nem tudják leszedni a fügöségűket és a Synaptickel sem lehet így használni.Már leakarom törölni és újra rakni a ubuntut mert nem akarok szenvedni mert megyek délután balatonra ott meg nincsen internet csak a könyvtárban.
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,én csak a debekel boldogulok azok csak klik
és már fel is ment.De sajnos internet hiánya miatt nem tudják leszedni a fügöségűket és a Synaptickel sem lehet így használni.Már leakarom törölni és újra rakni a ubuntut mert nem akarok szenvedni mert megyek délután balatonra ott meg nincsen internet csak a könyvtárban.