Aktív témák
-
dark2
tag
Vladi, köszi a tanácsot!
Feltettem az smplayer frontendet. Továbbra is az x11 nevű videokimenettel ad képet a videolejátszás, de legalább jó a kép.
Ami viszont furcsa, az az, hogy minnél nagyobb képet jelenítek meg úgy szaggat egyre erősebben. Fordítva is igaz, ha zsugorítom a képet, akár dvd akár divx, úgy válik egyre folyamatosabbá a lejátszás. Vagyis teljes képernyősben se dvd se avi lejátszás nem megy, míg egy kb 640x320 vagy 720x360 körüli felbontásban még épp nézhető. Itt az lxde desktopon van egy processzor terheltség figyelő, illetve terminálban szoktam top paranccsal nézni az erőforrások állapotát és az említett felbontásoknál már 100% a proci terhelés. Tudom, nem egy szélvész ez a 800-as cerka+i810-es alaplap, de azért arra számítottam, hogy egy videolejátszással boldogul majd.
Vajh mekkora proci kellhet, hogy az 1280x1024-es monitorfelbontáson folyamatos legyen a lejátszás?
Még egyszer köszi a segítséget.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest