Hirdetés
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok!
Lenne egy(két) kérdésem:
szeretnék pendrivera tenni ubuntut.1. adott a Sun Virtual MAchione portable verziója
2. Létrehoztam vele egy 250 MB virtuális perticiót
3. Telepítés közben elakad, mert a partició túl kicsi az automatikus particionáláshoz. marad a kézi. Vissza, kézi kiválaszt.
4. A particionálás újra elakad a "particionáló menüben adjon meg gyökérkönyvtár elérési útvonalat" hibaüzenettel. Vissza.A gond az, hogy N I N C S particionáló menü. Egyébként visszamenve minden lehetséges gombot minden lehetséges kombinációban beállítottam már (sok lehetőség azért nincs), mindig ugyanaz.
Kérdések:
1. Most akkor ez egy vicc? Vagy tréfa? Vagy feladvány?
2. Mi lenne a legkisebb (virtuális) particióméret, amit automatikusan tud particionálni?---------------------------------------------------------------------------------------
Még mindig nem értem, miért nem jó az a különböző linuxox terjesztőinek, fejlsztőinek, közösségeinek, ha a windózosok tömegével áttérnének? Felhigulna a klub?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs