- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
dbius
veterán
Segítsetek, ha tudtok...
A firestarter tűzfalam meggondolta magát... Nem volt egyetlen szabály sem kézzel beállítva, eddig ment minden rendesen, tudtam böngészni, kopete-vel msn-ezni, thunderbirddel a leveleket megnézni stb... szóval mindent, a torrent is ment hibátlanul.
Ma csinált olyat, hogy indítást követően hibát jelzett, valami olyasmit - nem mentettem el - hogy a hálózati interfész nem áll készen, ezért a tűzfal nem indítható.
Na megnéztem, a dhcp valóban érdekesen konfigurálta a beállításokat, bekonfiguráltam kézzel. (igen, mindent helyesen írtam be
)
Azóta indul a tűzfal rendesen, de tilt minden kapcsolatot... abszolút mindent. nem tudok leveleket letölteni, böngészni, kopete sem indul el... kapcsolódási hibával leáll.
Nézegettem a beállításokat, de nem hiszem hogy minden egyes dologhoz külön szabályt kellene létrehozni. Eddig akkor miért ment helyesen??
Most kénytelen vagyok lelőni a tűzfalat, de így nagyon nem szeretem, mert a portok zártak ugyan, de válaszolnak, a 80-as port pedig nyitott és válaszol is... (igen tudom ez a http kapcsolatoknak kell)
Azt is tapasztaltam, hogy hiába állítom le a firestartert, a kopete akkor sem csatlakozott. Most meg újraindítottam a gépet, lelőttem a tűzfalat, és kopete is csatlakozott.
Leszedtem a firestartert, majd töröltem az etc/firestarter könyvtárat is (ahogy nézegettem itt tárolta a saját beállításait), majd újból felraktam, fel is jött a varázsló, végigmentem rajta ugyanúgy, mint amikor legelőször feltelepítettem - és ahogyan korábban teljesen jól működött - de nem akarja az igazságot, ha aktív, akkor semmit nem tudok csinálni továbbra sem...
nézegetek a google-n meg fórumokon, de őszintén szólva nekem nagyon szokatlan a firestarter szabályalkotó része, nem igazán tiszta hogy az egyes eseményekhez milyen szabályt kell létrehoznom
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- sziku69: Szólánc.
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)