- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Androidos fejegységek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ez fééélelmetes... van egy lenovo sl300-am, amire nem bírok értelmesen feltenni egy ubit
a 8.10rc-t tettem fel, de az az elején dob betöltés közben valami warning-szerűséget, bár bejön. ha jól értelmeztem, a vidkártyával van baja. utána valamelyik gnome-applet elhasal, kikapcsoláskor kéri a jelszót (nem jegyeztem meg a nevét...). a wnw sticket nem bírtam életre kelteni, másik 2 rendszeren hibátlanul ment.oké, feltettem a 8.04-et. az meg a wlan-kártyát nem látja. asszem megy vissza az intrepid, és indul a hibakeresés. túl új lenne neki a hardver, vagy mi?
ja, a hangerő-szabályozó gombok nem mennek, a fényerő meg fordítva működik: ha nem nyúlok a géphez, felerősödik a fénye, ha hozzányúlok, akkor visszasötétedik. mikor viszem fel gyorsgombokkal a fényerőt, sötétedik, mikor le, akkor világosodik
remélem lesz valami értelmes javítás hozzá, a lenovot nem úgy ismerem, mint ami nem szereti a linuxot.ha megint lesz rajta valamiféle rendszer, majd írok hibaüzeneteket.
Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a 8.10rc-t tettem fel, de az az elején dob betöltés közben valami warning-szerűséget, bár bejön. ha jól értelmeztem, a vidkártyával van baja. utána valamelyik gnome-applet elhasal, kikapcsoláskor kéri a jelszót (nem jegyeztem meg a nevét...). a wnw sticket nem bírtam életre kelteni, másik 2 rendszeren hibátlanul ment.
remélem lesz valami értelmes javítás hozzá, a lenovot nem úgy ismerem, mint ami nem szereti a linuxot.