Hirdetés
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ez fééélelmetes... van egy lenovo sl300-am, amire nem bírok értelmesen feltenni egy ubit
a 8.10rc-t tettem fel, de az az elején dob betöltés közben valami warning-szerűséget, bár bejön. ha jól értelmeztem, a vidkártyával van baja. utána valamelyik gnome-applet elhasal, kikapcsoláskor kéri a jelszót (nem jegyeztem meg a nevét...). a wnw sticket nem bírtam életre kelteni, másik 2 rendszeren hibátlanul ment.oké, feltettem a 8.04-et. az meg a wlan-kártyát nem látja. asszem megy vissza az intrepid, és indul a hibakeresés. túl új lenne neki a hardver, vagy mi?
ja, a hangerő-szabályozó gombok nem mennek, a fényerő meg fordítva működik: ha nem nyúlok a géphez, felerősödik a fénye, ha hozzányúlok, akkor visszasötétedik. mikor viszem fel gyorsgombokkal a fényerőt, sötétedik, mikor le, akkor világosodik
remélem lesz valami értelmes javítás hozzá, a lenovot nem úgy ismerem, mint ami nem szereti a linuxot.ha megint lesz rajta valamiféle rendszer, majd írok hibaüzeneteket.
Aktív témák
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Metal topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a 8.10rc-t tettem fel, de az az elején dob betöltés közben valami warning-szerűséget, bár bejön. ha jól értelmeztem, a vidkártyával van baja. utána valamelyik gnome-applet elhasal, kikapcsoláskor kéri a jelszót (nem jegyeztem meg a nevét...). a wnw sticket nem bírtam életre kelteni, másik 2 rendszeren hibátlanul ment.
remélem lesz valami értelmes javítás hozzá, a lenovot nem úgy ismerem, mint ami nem szereti a linuxot.