- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
#68270080 #6746 üzenetére
Köszönöm, ezek tényleg hasznos tapasztalatok.
Nálam csak egy db kamera lesz a gangon (ami a bejárati ajtót nézi, lakáson belülre nem akarok). Akkor valószínűleg nem cserélem le a g3-mat egy g4-re, ide talán a sima mozgásérzékelés is elég (kivéve ha legyek bogarak is bejeleznek majd nyáron).Nekem xpenology-m van, kipróbáltam a Surveillance Station-t, és valahogy nem tetszett. Helyből kicsit hangosabb lett a nas, több lett az írás a hdd-ken (féltem a hdd-ket, meg rajtuk az adatot), szóval inkább beszereztem egy cloudkey gen2plus-t. Az ai részét akkor egyébként a kamera végzi? Magyarán, hogy mikor kell bekapcsolni a felvételnek azt a kamera fw-jében lévő ai mondja meg? Szóval kb bármit beállítasz a kamerához, azt nem a felvevő oldalon, hanem magában a kamerában állítod (mozgásérzékelés területe pl)
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest