Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Én meglepném!
Mond neki, hogy gyors naaagyon gyors lesz tőle a facebook.
Vagy vedd meg és építsd be a helyére. Ha észreveszi és rákérdez mond, h már egy ideje megvan, észre se vetted??? Plusz említsd meg neki, hogy az előző eladásából és 10k kipótlásból vetted. Én mindig ezt szoktam. Még sose volt plusz kérdés, csak nyugtázás.
Egyébként én is néztem, hogy rászámolja e az áfát. Az a helyzet, hogy nem tudom most megnézni! Ugyanis nem enged UDM-Pro-t vásárolni, mert én már vettem egyet és 1db vásárlására van lehetőség. Fura februárban vettem az enyémet, nem akciós áron, 421EUR -ot fizettem érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest