Hirdetés
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Húsz százalékkal fényesebb haj és köröm, dúsabb szemöldök, fejfájás nélkül
! Utána meg Te rohansz be a gyerekek szobájába, ugrálni az ágyukon, mikor ébrednek! Csak előnye van!
(Meg lehet dobni a cuccok árán is egy kicsit, minimális befektetéssel. szerk - kraftolásra értem)Nekem az első dolog szintlépés után a, hogy felnyomom a kraftot, ha lehet... bezony
! Most elkezdtem alkímiázni kicsit komolyabban, megnézem, hátha abból is lehet összehozni némi lóvét. A kristályok is drágák, nem csak a kártyák meg a könyvek...Ha megvan a szkilled, megfelelő szinten, akkor mindenből ki tudsz szedni, (mindenbe be tudsz rakni) kristályokat, bár van néhány szabály, de ezek úgyis kiderülnek majd. A legszebb, hogy egy másik szkillel kristályokat is össze tudsz fúzionálni. Egy itemben két-három darab +2-es ability kristály, felszorozva a cuccok számával.. hümm... ráadásul a harcos-íjász-mágus szetekre külön beállíthatod a tárgyakat, szóval a páncélok mellett cserélgetheted a kiegészítőket is (amuletek, gyűrűk) az éppen aktív tulajdonságoknak, szükséges ability-knek megfelelően.
Garantálom, hogy húsz százalékkal magasabb mágus leszel, és húsz kilóval könnyebb, ha kraftolsz
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Utána meg Te rohansz be a gyerekek szobájába, ugrálni az ágyukon, mikor ébrednek! Csak előnye van!
! Most elkezdtem alkímiázni kicsit komolyabban, megnézem, hátha abból is lehet összehozni némi lóvét. A kristályok is drágák, nem csak a kártyák meg a könyvek...