Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz frame>24 #66 üzenetére

Húsz százalékkal fényesebb haj és köröm, dúsabb szemöldök, fejfájás nélkül:D! Utána meg Te rohansz be a gyerekek szobájába, ugrálni az ágyukon, mikor ébrednek! Csak előnye van!
    (Meg lehet dobni a cuccok árán is egy kicsit, minimális befektetéssel. szerk - kraftolásra értem)

Nekem az első dolog szintlépés után a, hogy felnyomom a kraftot, ha lehet... bezony:K! Most elkezdtem alkímiázni kicsit komolyabban, megnézem, hátha abból is lehet összehozni némi lóvét. A kristályok is drágák, nem csak a kártyák meg a könyvek...

Ha megvan a szkilled, megfelelő szinten, akkor mindenből ki tudsz szedni, (mindenbe be tudsz rakni) kristályokat, bár van néhány szabály, de ezek úgyis kiderülnek majd. A legszebb, hogy egy másik szkillel kristályokat is össze tudsz fúzionálni. Egy itemben két-három darab +2-es ability kristály, felszorozva a cuccok számával.. hümm... ráadásul a harcos-íjász-mágus szetekre külön beállíthatod a tárgyakat, szóval a páncélok mellett cserélgetheted a kiegészítőket is (amuletek, gyűrűk) az éppen aktív tulajdonságoknak, szükséges ability-knek megfelelően.

Garantálom, hogy húsz százalékkal magasabb mágus leszel, és húsz kilóval könnyebb, ha kraftolsz:D!

Új hozzászólás Aktív témák