Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Jahogy a staffokban van essence?
- ez nekem új! Gondolom akkor, ha szétszeded (dismantle)... Nem szoktam craftolni, az egy külön művészet megen, de majd akkor utánanézek.Igen elfejtettem reagálni a nagy láz közben hogy BIZONY a lockpick is marha jó kis reflex játék! A max. lock amit nyitottam, az "3 szintes" (3 bütyök) volt. Hát, pár lockpick eltörött, mert arra sem gyúrtam. A legjobb, hogy itt nem kell adott % skill level, hogy nekifoghass (így vettem észre), csak nehéz locknál kicsi az esély, főleg, ha béna vagy.
De hogy még a forgás irányt is lehet változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- ez nekem új! Gondolom akkor, ha szétszeded (dismantle)... Nem szoktam craftolni, az egy külön művészet megen, de majd akkor utánanézek.
De hogy még a forgás irányt is lehet változtatni?