Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz HaaS #241 üzenetére

Mi az tezsvír, rossz napod volt? Nyomottfos? :D
    Na most bontogatom a dobozt. Az első benyomás jó; kihajtható, színes-szagos papírtokban van a DVD tokja, vastag manual, jókora színes térkép. 7900 Ft-ért. Úgy látszik a lengyelek lassan eltanulják a szakmát, amikor a Biovér elfelejti azt... Az viszont nem világos, hogy a francia nyelvű manual hátoldalán miért más a serial key mint az angolon? Talán az kell a multihoz?
    Ja és nem regéltetek a sztoriról. Nekem az is kell, nemcsak a finoman megoldott szintlépés és a bravúros skillrendszer :) Még mindíg a nagycsöcsű hugit kell hajkurászni? A boríton mintha ő tekintene le szenvedő tekintettel Gandohar bácsi markaiból, kisé cyborgizálva.
    Ja, és kicsit visszolvastam: Soulpatcher szolgáltatás volt már az első részben is.
    Hát nem tudom... lehet hogy félbehagyom a KOTOR-t... Csak én meg rühellek dolgokat félbehagyni. ;)

Arx Fatalis: Szép volt, jó volt. köszi még egyszer a segítséget. Poliplábú csávót már le tudtam nyomni, nem volt túl nehéz tripla harm-mal, nagy kék karddal. Bár a vége eléggé cliffhanger. "I have a lot of mission to you..." Meg Akba is ott csoszog. Nagy kár, hogy nem folytatták. :( De ez is olyan játék, amit 2-3 évente végig fogok tolni.

Új hozzászólás Aktív témák