Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- RAM topik
- Mini-ITX
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Mi az tezsvír, rossz napod volt? Nyomottfos?

Na most bontogatom a dobozt. Az első benyomás jó; kihajtható, színes-szagos papírtokban van a DVD tokja, vastag manual, jókora színes térkép. 7900 Ft-ért. Úgy látszik a lengyelek lassan eltanulják a szakmát, amikor a Biovér elfelejti azt... Az viszont nem világos, hogy a francia nyelvű manual hátoldalán miért más a serial key mint az angolon? Talán az kell a multihoz?
Ja és nem regéltetek a sztoriról. Nekem az is kell, nemcsak a finoman megoldott szintlépés és a bravúros skillrendszer
Még mindíg a nagycsöcsű hugit kell hajkurászni? A boríton mintha ő tekintene le szenvedő tekintettel Gandohar bácsi markaiból, kisé cyborgizálva.
Ja, és kicsit visszolvastam: Soulpatcher szolgáltatás volt már az első részben is.
Hát nem tudom... lehet hogy félbehagyom a KOTOR-t... Csak én meg rühellek dolgokat félbehagyni.
Arx Fatalis: Szép volt, jó volt. köszi még egyszer a segítséget. Poliplábú csávót már le tudtam nyomni, nem volt túl nehéz tripla harm-mal, nagy kék karddal. Bár a vége eléggé cliffhanger. "I have a lot of mission to you..." Meg Akba is ott csoszog. Nagy kár, hogy nem folytatták.
De ez is olyan játék, amit 2-3 évente végig fogok tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még mindíg a nagycsöcsű hugit kell hajkurászni? A boríton mintha ő tekintene le szenvedő tekintettel Gandohar bácsi markaiból, kisé cyborgizálva.
De ez is olyan játék, amit 2-3 évente végig fogok tolni.