- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Mi az tezsvír, rossz napod volt? Nyomottfos?
Na most bontogatom a dobozt. Az első benyomás jó; kihajtható, színes-szagos papírtokban van a DVD tokja, vastag manual, jókora színes térkép. 7900 Ft-ért. Úgy látszik a lengyelek lassan eltanulják a szakmát, amikor a Biovér elfelejti azt... Az viszont nem világos, hogy a francia nyelvű manual hátoldalán miért más a serial key mint az angolon? Talán az kell a multihoz?
Ja és nem regéltetek a sztoriról. Nekem az is kell, nemcsak a finoman megoldott szintlépés és a bravúros skillrendszer Még mindíg a nagycsöcsű hugit kell hajkurászni? A boríton mintha ő tekintene le szenvedő tekintettel Gandohar bácsi markaiból, kisé cyborgizálva.
Ja, és kicsit visszolvastam: Soulpatcher szolgáltatás volt már az első részben is.
Hát nem tudom... lehet hogy félbehagyom a KOTOR-t... Csak én meg rühellek dolgokat félbehagyni.Arx Fatalis: Szép volt, jó volt. köszi még egyszer a segítséget. Poliplábú csávót már le tudtam nyomni, nem volt túl nehéz tripla harm-mal, nagy kék karddal. Bár a vége eléggé cliffhanger. "I have a lot of mission to you..." Meg Akba is ott csoszog. Nagy kár, hogy nem folytatták. De ez is olyan játék, amit 2-3 évente végig fogok tolni.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
GypsFulvus2
őstag
Na, hát persze nem bírtam ki, felraktam. Tettszik. Bár azért a régi kérdésedre, hogy van-e hibája, azért azt tudom mondani, hogy van.
Legfőbbképpen a szinkron. Nagyon erőtlen. A főhős is, de a többiek sem brillíroznak. Ennél még a Vicser magyar szinkronja is klasszisokkal jobb volt A prófétanő ajakmozgása is nagyon el van tolódva a szöveghez képest, kifejezetten zavaró.
Aztán nem tettszik, hogy a kezdő szigeten minden nyomorult teremtmény a figyelendő útnak 180 fokkal áll. Először poén volt, hogy jól meg lehet őket merényelni, de az 5. után már uncsi, hogy idióta módon pont hátat fordítanak az egyetlen iránynak, ahonnan a veszély érkezhet. Remélem ez a későbbiekben nem így lesz.
Aztán eddig nagyon könnyű a játék, a grom-okat félkézzel röhögve elintézi a lvl 2-es hős, remélem ez a prológ után szintén megváltozik.
Nagyjából eddig ennyi a negatívum, illetve a számomra kissé nehézkes kezelőfelület. Nem áll kézre, hogy F billentyűkkel mozogjak a menüben, hiányzik a jól megszokott m- map I-inventory j -journal stb leosztás. A komolyabb harckombinációk, pl a védelem áttörés, vagy a multicélpontos nyilazás elég kacifántosan van megoldva, nehezen tudom elképzelni, hogy ezeket éles helyzetben elég időm lesz alkalmazni.
Ja és hol kapcsoltad ki a blur-t? A grafikai beállítások elég szegényesek nálam, vagy valamit nem vettem észre? (1.2 patch fenn van). Viszont maga a grafika nagyszerű, élmény ahogy pl a növényzet hajladozik körülötted, miközben a gazban gázolsz. És az optimalizálás előtt le a kalappal. Ja, és eddig 0 db buggal találkoztam.
Jó lesz ez ...a KotOR-nak attól tartok várnia kell, tudod gyengém a sandbox.[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Frame: köszi, akkor majd még próbálkozom.
Noakkor. A vicsör szinkronját nem találtam zseniálisnak, csak helyenként jónak. Bár volt pár szinkronszínés aki kifejezetten fasza volt, pl Kalkstein. De ezt már megtárgyaltuk. Az angolban nekem Geralt hangja volt a fő bajom. A lengyelt sajnos én sem hallottam még, de majd rákeresek a TeCső-n. A TW2 szinkrojával az a bajom, hogy a főhős hangja olyan, mint amilyen az enyém lesz szombatra: erőtlen, majdhogynem suttogó. A prófétanőhoz sem illik igazán az a kellemes anyáskodó hangocska, a megjelenése sokkal.... khmmm... misztikusabb. Jó persze tudom, ez erősen szubjektív. Az viszont már nem az, hogy még javában mozog a szája, amikor a hang már rég elhallgatott. Nem azt sasolom, tehát, hogy mennyire kerekedik a "good" szó kimondásánál. A fáziskésés zavaró. Rángatózós mod?
A picur szigeten vagyok, és jelenleg épp az utolsó részeit fedezem fel. Lvl 6-ig jutottam itt egyelőre. Találkoztam már pár keményebb zöldemberrel, de ha elcsalom őket a társaiktól, akkor egyesével ki lehet nyírni őket is. Az a gond, hogy hiába van jobb fegyverük meg nagyobb hp-jük, nem nagyon tudnak megütni, ha jól kapom el a ritmust. Eddig egyszer nyírtak ki a finomszablyát viselő zöldemberek. Szóval remélem később ügyesebben kardozó ellenfelek is lesznek De ezek már legalább nem háttal állnak az útnak a hrcrendszer tényleg fasza, csak igen szokatlan, és egyelőre gyakran le kell vennem a szemem a képernyőről, hogy megtaláljam pl a 3-as gombot meg ilyesmik. Na majd belejövök. (Amúgy egyszer vedd a fáradtságot, és próbáld ki a Dark Messiah harcrendszerét - még nem tudom, hogy ez lesz-e olyan jó, de ha megközelíti, akkor már király)
Amúgy a héten nagyon keveset fogok játszani, lehet hogy semmit, mert jégkorong vébé van, és késő este érek haza. Ezért is megy majd el a hangom szombatra; a tegnapi magyar-holland 7:3-at is végigüvöltöttük az Arénában"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
GypsFulvus2
őstag
Ja, jó is hogy említetted, akartam kérdezni. Megtalálátam a barlangot, de nem tudtam bemenni. Ez azért van, mert később valami küldetés lesz oda?
A Dark Messiah-ot meg ki se próbáltad; magad mondtad hogy azonnal törölted, amint kiderült hogy H&S. Ha játszanál vele két órát, tuti tettszene. Annak van a legjobb harcrendszere, amivel eddig dolgom akadt."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
GypsFulvus2
őstag
Áh, csak hőbörögtem. Tipikus single player vagyok, az MMO szerű dolgokat nem szeretem. Azt sem tudom hogy kell belépni, vagy csinálni ilyet. Azt hittem az ember a single-ben épített karakterével lép be valami szerverre, de ezek szerint nem ez a helyzet.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Mr_no_Name #323 üzenetére
Nem is tudtam, hogy csináltak ilyet! Ezt ki kell próbálnom. Úgyis pár hete tettem fel újra, mert a Tenebrae kiegészítőt még nem játszottam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest