Hirdetés
- Apple MacBook
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Hát ez a Te asztalod, de én is úgy láttam, hogy a staffoknak a missile típusú varázslatoknál nincsen extra hatása. Szóval varázslásnál a szpell ereje számít csak a sebzésnél, a boté nem.
Ki kéne próbálni summonra, aoe-re, miegyébre, hogy okosabbak legyünk.
Az is lehet, hogy a fire staff ereje beleszámít abba az elméleti értékbe, amivel azt számolja, hogy el tudod-e varázsolni az adott szpellt, vagy unstable, és ezért nem.
Az biztos, hogy volt már úgy, hogy egy erős tűz és egy erős levegő amulet volt kirakva quickbarra, és ha átváltottam air szetre, akkor már nem tudtam ellőni a fire spellt. Ez persze lehetett a belepakolt bónuszok miatt is... nem egyértelműen jelenti, hogy számít a cucc.Armor szetbónuszról nem tudok (nem lesz erősebb a karakter attól, hogy egyféle chainmail armorból az azonos tulajdonságokkal rendelkező darabok vannak rajta), csak nem szivárványszínű, és az összerakásuk jó elfoglaltság a hozzám hasonlóknak.
Mágus esetében nem vagyok benne teljesen biztos, de általánosságban az armorokban lévő elemental power az ellenállást jelent. Szóval full fire gúnyában a tűzellenállásod a nagy. És persze kapod a willpower bónuszokat, ami miatt mindig érdemes mindenből a lehető legjobb cuccot használni.
Ennyit tudok egyelőre, majd este próbálgatom én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U - 2db
- MSI B550M PRO-VDH WIFI - 1 hét próba garancia
- Dell Latitude 7400 - I7 8665U 1.90GHZ- 8Gb- 256GB - FHD - Több db
- Precision 3570 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U T550 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest