Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- BIOS topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
A kétkezes kardot én is mondtam, csak spoiler nélkül
!Unalmasak? Hát, éppen azokat dicséred, de sebaj
! Nincs belőle olyan sok, és nagyon tetszik, hogy kőkeményen őszinték a népek... az a nekromanta a kezdőszigeten sem sablonos a "játsszunk egy játékot"-tal. "Mummy" az a beszt, a német zsír, az alkimista is a tengerészekkel, bejött... a haldokló meg halkan és lassan leheli ki a lelkét. Ez ilyen.
Van egy egyszavas visszakérdezése a főhősnek, amivel folytatásra buzdítja a beszélgetőpartnerét... na attól tényleg falra tudok mászni, más nem jut eszembe hirtelen. Hatvangól előtt a hirós gyerek is jól adta elő magát... mi vagy ki nem tetszik?
Néha nekem is viszket a tenyerem, hogy továbbnyomjam, de annak a számlájára írom, hogy túl sok ilyen játékot láttam. Aztán elbíbelődök a kamerával egy kicsit, hátha mégis mond valamit...Találtam bugot, van egy halott, aki nyitott szemmel fekszik, és izomból pislog közben, jót röhögtem rajta
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- BIOS topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
! Nincs belőle olyan sok, és nagyon tetszik, hogy kőkeményen őszinték a népek... az a nekromanta a kezdőszigeten sem sablonos a "játsszunk egy játékot"-tal. "Mummy" az a beszt, a német zsír, az alkimista is a tengerészekkel, bejött... a haldokló meg halkan és lassan leheli ki a lelkét. Ez ilyen.