- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Felfedező típus vagyok, ahova be lehet jutni, oda be kell, hogy jussak. Fiathalontól tanultam, ő mesterlopó
. Nőknél ez.. hagyjuk...Asszem egy vagy két labirintus van hátra, aztán készen is vannak. (Alg: az egyikből van a kép is a #14-ben, csak akkor még nem tudtam, hogy az az.)
Szóval igen, bejártam a komplett szigetet, bejutottam a zárt Déli Kapu mögé is, így ment tovább a labirintus küldetés, meg láttam a Tower of Fangs-t is. Szerencsére jól le van zárva minden, ahova később küldi kell, szóval eltolni nem lehet semmit. Ebbe a toronyba sem tudtam bejutni. Jegyzeteim szerint 5 dungeon van még a szigeten (Hartmandoron kívül persze), ahova a játék nem enged be, szóval ezek kvesztesek lesznek.
Éreztem én, sőt... tudtam, hogy "nem kéne itt lennem", de hát ez az igazi terhelés a játéknak, hogy mennyit bír elviselni, ha valaki feszegeti a határokat. Egyelőre mondom, meglepően jól tűri, nem akadt össze semmi semmivel, nagy pirospont.
Hatvangól előtt majd nyomok egy statot a komáról... eddig 19 dungeont ír kitakarítottnak karakterlapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nőknél ez.. hagyjuk...