Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Alexa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Hal'od, ménem használtad a 'Zokuluszt a bábozós csóka lefotózásához?

Rohadt kíváncsi vagyok, ha megjöttem, fel fogom kutatni...
(Szerdától.)Szóval, hogy pusztán az air+protection micsinál, azt már most sem tudom kipróbálni, nem vagyok otthun. De az air hasznos, ha pl. HA damage, protection ÉS time modifiert löksz mellé, kreál tornadot, erős force dmg-vel. Ha ebbe az örvénybe még beleidézel tárgyakat (pl. force effect + area egy másik spell-ben), akkor brutál módon örvénylenek körülötted a cuccok, fejbe vágva mindenkit... Külön LoL, hogy egy idő után így a hullák is pörögnek a szélben, ha még tart a spell. Én amúgy sokat kísérleteztem magam is, de itt sok ötlet van!
A jövő hét maradék napjaira én is szabadságot vettem ki, bár sajnos lesz meló, csak nem kell bemennem. Irigyellek, hogy neked ott a 6 nap full fun, de (azon kívül, hogy mi közöm hozzá
) asszonykát ne hanyagold el!A zene is jó, (erre még a leglehúzósabb kritikák is kitérnek), vitán felül áll, hogy ezt a játékot nagyon eltalálták! És én jobban szeretek magányos hős lenni, mint csapatot menedzselni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Szerdától.)