Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frame>24

addikt

válasz HaaS #88 üzenetére

Hal'od, ménem használtad a 'Zokuluszt a bábozós csóka lefotózásához? :D

Rohadt kíváncsi vagyok, ha megjöttem, fel fogom kutatni... :DDD (Szerdától.)

Szóval, hogy pusztán az air+protection micsinál, azt már most sem tudom kipróbálni, nem vagyok otthun. De az air hasznos, ha pl. HA damage, protection ÉS time modifiert löksz mellé, kreál tornadot, erős force dmg-vel. Ha ebbe az örvénybe még beleidézel tárgyakat (pl. force effect + area egy másik spell-ben), akkor brutál módon örvénylenek körülötted a cuccok, fejbe vágva mindenkit... Külön LoL, hogy egy idő után így a hullák is pörögnek a szélben, ha még tart a spell. Én amúgy sokat kísérleteztem magam is, de itt sok ötlet van!

A jövő hét maradék napjaira én is szabadságot vettem ki, bár sajnos lesz meló, csak nem kell bemennem. Irigyellek, hogy neked ott a 6 nap full fun, de (azon kívül, hogy mi közöm hozzá :DDD ) asszonykát ne hanyagold el!

A zene is jó, (erre még a leglehúzósabb kritikák is kitérnek), vitán felül áll, hogy ezt a játékot nagyon eltalálták! És én jobban szeretek magányos hős lenni, mint csapatot menedzselni...

Új hozzászólás Aktív témák