Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz Brutális eb #113 üzenetére

Hehh, szép! Még mindig nem értem, hogy nem kapható nálunk... akkora dobozost veszek majd, mint egy ház!

Ismételten eljutottam a "mummy"-s kvesztig, sikeresen végigröhögtem megint az egészet... aztán mikor a folytatásban megláttam a kétkezes kardot... hát, nem tudtam koncentrálni egy darabig:DDD! Oltári...

A kvesztek eredménye egy új szint, fel is próbáltam az új light elf setet, bejön... főleg a szegecsek a csizma talpán, az kész, mint valami futballcipő, komolyan:D! Na mindegy... viszont ez a szürke szín nem tetszik annyira. Átfesthetném ugye a vásárolt anyagokkal zöldre, de az alapszíne is más az armornak, nem néz ki olyan jól. A statjai viszont ennek tetszenek jobban, a szürke szetnek. Szóval elkezdtem összeszedni az alapból zöld szetet is, gyönyörű lesz, érzem! Ennek a statjai nagyon nem kiegyensúlyozottak, de nem izgat, játék van, vagy mifene:D! Jól ki van ez találva... az hagyján, hogy ez már a 32. (harminckettedik!!!) szet armor, de ha belegondolok, hogy a statfüggő szeteket külön is össze kéne szednem, akkor már úgy 50-60 szetnél járnánk... brutális. És még csak lvl 18.. fuhhh...

Új hozzászólás Aktív témák