Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alg

veterán

Karakterem a végére:

40es szint körül végeztem, végig mágus voltam, nem osztottam újra és nem tartalékoltam skill pontot.

Attributes:
    Elsőre (Health? Endurance?) alig raktam valamit, a játék elején felesben ment a Willpower-el. Bónuszokkal, tárgyakkal, kövekkel valami 55 lett a végére. Minden más pont Willpower-re ment, ennek két oka van: egyrészt mert ha egy mágust megütnek, az régen rossz (minion block, kite kell) másrészt elég hamar elérhető a mana-pajzs (Diablo2 feeling) ami a sebzést csökkenti és a manára terheli (azt hiszem enchant+time+protection+valamelyik tűz, talán force kell hozzá). Közel 200as Willpower, ezzel közel 30.000 max. manával fejeztem be.

Mindenféle missle varázslatokat használtam, szűkebb helyeken megidézett lényekkel blokkoltam magam előtt a terepet, és hátulról osztottam az áldást.

Kedvencek:

- egyértelműen a missle+ricochet+homing+damage első layer, és az enchant+damage második layer vált be, ellenféltől függő változatban. Hatalmas sebzéseket lehet vele elérni, gyakorlatilag minden szörny 1-2 találat után halott. Érdemes kísérletezgetni vele.

- korai szakaszban missle+homing+damage első layer, és area+water vagy fire 2. layer -> becsapódáskor megvakítja az ellent, nagyon erős.

Minion-ok: megidézett szörnyeink borzasztó buták, már-már idegesítő módon gyűlnek mindig körénk, ezzel elállva az utat - gyakran meg kellett várnom míg eltűnnek mert nem tudtam elmenni mellettük. Ráadásul alacsonyabb a prioritásuk mint a saját karakternek, így hiába vannak ott, így is minden ellenség minket fog támadni, simán elfutnak a szörnyeink mellett. Blokkolni jók.

Tervben van egy kicsit kevésbé belekockulós harcos.

Szerk: 3 layeres varázslatokat nem használtam, nem is igazán látom értelmét mit lehetne velük kezdeni (missle+spray és utána summon után lehetne egy harmadik enchant a szörnyek erősítésére, de ezt valamiért nekem nem engedte.)

Altar carrierhez valamiért nem tudtam effect kártyát adni :F

Új hozzászólás Aktív témák