Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Karakterem a végére:
40es szint körül végeztem, végig mágus voltam, nem osztottam újra és nem tartalékoltam skill pontot.
Attributes:
Elsőre (Health? Endurance?) alig raktam valamit, a játék elején felesben ment a Willpower-el. Bónuszokkal, tárgyakkal, kövekkel valami 55 lett a végére. Minden más pont Willpower-re ment, ennek két oka van: egyrészt mert ha egy mágust megütnek, az régen rossz (minion block, kite kell) másrészt elég hamar elérhető a mana-pajzs (Diablo2 feeling) ami a sebzést csökkenti és a manára terheli (azt hiszem enchant+time+protection+valamelyik tűz, talán force kell hozzá). Közel 200as Willpower, ezzel közel 30.000 max. manával fejeztem be.Mindenféle missle varázslatokat használtam, szűkebb helyeken megidézett lényekkel blokkoltam magam előtt a terepet, és hátulról osztottam az áldást.
Kedvencek:
- egyértelműen a missle+ricochet+homing+damage első layer, és az enchant+damage második layer vált be, ellenféltől függő változatban. Hatalmas sebzéseket lehet vele elérni, gyakorlatilag minden szörny 1-2 találat után halott. Érdemes kísérletezgetni vele.
- korai szakaszban missle+homing+damage első layer, és area+water vagy fire 2. layer -> becsapódáskor megvakítja az ellent, nagyon erős.
Minion-ok: megidézett szörnyeink borzasztó buták, már-már idegesítő módon gyűlnek mindig körénk, ezzel elállva az utat - gyakran meg kellett várnom míg eltűnnek mert nem tudtam elmenni mellettük. Ráadásul alacsonyabb a prioritásuk mint a saját karakternek, így hiába vannak ott, így is minden ellenség minket fog támadni, simán elfutnak a szörnyeink mellett. Blokkolni jók.
Tervben van egy kicsit kevésbé belekockulós harcos.
Szerk: 3 layeres varázslatokat nem használtam, nem is igazán látom értelmét mit lehetne velük kezdeni (missle+spray és utána summon után lehetne egy harmadik enchant a szörnyek erősítésére, de ezt valamiért nekem nem engedte.)
Altar carrierhez valamiért nem tudtam effect kártyát adni

Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest