Új hozzászólás Aktív témák
-
danee91
senior tag
Hali!
Nekem a Tvnetwork a szolgáltatóm, Solton, és a legtöbb csatornát tartalmazó kábeltévé díjcsomagban vagyok. Namost tudtommal, az alapadóknak(M1, M2, Duna, Duna Autonómia, TV2, RTL KLUB) jönnie kéne digitálisan is...Ezek közül csak a TV2-t és RTL KLUB-ot tudom digitálisan fogni a Samsung LCD TV-m tunerjével..Olvastam, h itt vkinek Samsung LCD tévéje volt, és a beépített tunere nem fogta azokat az adókat, amiket a Sony-val betudott...Telefonáltam már nekik, de szokás szerint szarják le az egészet..Sztetek nálam van a gond? A DVB-C beállításokat beaftam a TV-nek, amit a Tvnetwork oldaláról olvastam.
Vmi ötlet?UI: A TV-m Samsung LE40C650, friss 1016 firmware, de a régivel se ment a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged