Hirdetés
- Google Chromecast topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
válasz
flurider
üzenetére
még mindigez:
Van egy conceptronic ctvusb2 típusú külső tunerem. Van hozzá lemez, meg minden, de vista alá csak béta driver van.
Ha felismertetem a vistával az eszközt, milyen egyéb programmal tudom használni a tunert? Vista alatt végtelen ideig töltődik a saját program, nem sikerül elindulnia. Nem sok időt fordítva rá leszedtem ilyen tunerprogramokat (pl uiVCR), de eddig kevés siker társult próbálkozásomhoz.. Valami olyasmi volt a gond, hogy semmifélét nem tudtam állítani. Emlékszem még XP alatt ment valahogy az alap program, meg annak a beállítása, mármint ki tudtam választani iylen PAL BG-t asszem (nincs jelentősége ha töknemazt, mert most nincsilyen állítási lehetőség)Áj dontnú váttudú
Egy műholdvevő dekóder egyébként amit rá akarok kötni koaxon keresztül.
Bejelentkezhetne má valaki, pl Szente Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Google Chromecast topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- TCL LCD és LED TV-k
- Mozilla Thunderbird
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest