Hirdetés
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
Hi !
Van egy conceptronic ctvusb2 típusú külső tunerem. Van hozzá lemez, meg minden, de vista alá csak béta driver van.
Ha felismertetem a vistával az eszközt, milyen egyéb programmal tudom használni a tunert? Vista alatt végtelen ideig töltődik a saját program, nem sikerül elindulnia. Nem sok időt fordítva rá leszedtem ilyen tunerprogramokat (pl uiVCR), de eddig kevés siker társult próbálkozásomhoz.. Valami olyasmi volt a gond, hogy semmifélét nem tudtam állítani. Emlékszem még XP alatt ment valahogy az alap program, meg annak a beállítása, mármint ki tudtam választani iylen PAL BG-t asszem (nincs jelentősége ha töknemazt, mert most nincsilyen állítási lehetőség)Áj dontnú váttudú
Egy műholdvevő dekóder egyébként amit rá akarok kötni koaxon keresztül.
Kösz előre is.
flew
Új hozzászólás Aktív témák
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Eladó GIGABYTE Z790 GAMING X AX Alaplap!
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest