Hirdetés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
todie
tag
sziasztok!
segitseget szeretnek kerni!
van egy pinnacle pctv100i nevu tvkartyam evek ota. nemreg felraktam win7-et es hatalmasat szivtam, mig sikerult mukodesre birni a kartyat a fenti oprendszerrel. apos nemreg felrehuzta a vezerloprogramot (marmint fogta es felrerakta egerrel mert utban volt az ablak) es mikor visszahuzta az asztalra eltunt a kep! a hang azota is megy, de kep nincs... tv center pro nevu progrit reinstallaltam es semmi, ugyan az: hang van kep nincs
esetleg tudna valamelyikotok megoldast javasolni nekem? ha ilyen jellegu otletetek nincs, akkor erdekelne, hogy esetleg, olyan 5000 huf korul milyen tunert lenne erdemes venni?
nagyon nem vagyok otthon az ilyen dolgokban.
egy 19"-os monitoron menne a tv a t-home-os belterin keresztul, szoval semmi extra. pusztan egy megbizhato es jo win7-64bit szoftvertamogatassal rendelkezo tunert szeretnek (vagy egy tippet a fenti problemara)elore is koszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Videó stream letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- BMW topik
- Napelem
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs