Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Problem -> PCTV Analog Stick (170e) -> WIN7 x64
Nah a problémám -> DigiTV beltéri után RCA-val elhoztam a gépig a jelet, a TVCenterPro beállításainál nem találok a TV-nél csatornát... , de a Hardver-nél ott az előnézetben látom is meg hallom is az adást, de máshol nem tudom áthozni...
Próbáltam AM Capture-t ott csak a kép jön át a hangot nem tudom belőni
Media Centert javasolták, ott átjön a varázslónál, de kér vmi infravörös cuccot, ami nincs és így nem tudok a beállításainál tovább menni akár antenna, kábel, műholdra megyek mindegyiknél kéri az infrát
Valaki pls segítsen szórakoztam vele pár órát, de nem tudok rájönni mi a probléma! WINXP-n is néztem a másik rendszerem azon se talál adót, nem tudom hol állítsam be vagy hogy csináljam, de már annyira idegben voltam, otthagytam az egészet és csak ma próbáltam újra....
De mondom a hardvernél ott beállítom hogy milyen tuner, kompozitról jön a cucc és kisképernyőn minden problem nélkül jön a kép és a szöveg, de máshol nem tudom elővarázsolni
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs