Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
válasz
Messi198310 #7149 üzenetére
Szia!
Neked egy tunerkártyára lesz szükséged, ha a monitoron akarsz TV-zni.
Üdv,
J -
Messi198310
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.Olyan kérdésem lenne hogy van egy Geforce Gt630 2048MB SDDR3 DVI-D-SUB HDMI csatlakozású videókártyám szeretnék Ip tv-t de számítógépen keresztül.Az lenne a kérdés össze tudom kötni a SET Top Boxot a videókártyával úgy hogy a gépen tudjam nézni a műsorokat.Előre is köszönöm a választ.Nagyon fontos lenne.
-
joecontra
addikt
válasz
superecneB #7147 üzenetére
Nincs mit.
Ez egy aktív elektronikás konverter box, ami elvégzi a szükséges scan konverziót így minden kártyához jó mert rá lehet engedni a PC frekvenciás jelet, a kimeneten TV-barát jel jelenik meg.Remélem a hozzászólásom kulcsszavai segítenek majd a más hasonló problémával "küszködő" kollégáknak a kereső használata során.
Bízzunk benne.Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
superecneB #7145 üzenetére
Szia!
Amit linkeltél konverter box, azzal biztosan menni fog.
Üdv,
J -
superecneB
őstag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Beleolvasgattam a topicba, de amolyan megerősítésre lenne szükségem.
Ha egy laptopot a tv-re szeretnék kötni, filmet lejátszani ilyesmi. Régebbi elektronágyús tv-re (van sárga RCA, és S-video bemenet) mi a legolcsóbb megoldás? Nincs Express Card slot a notiban. D-Sub és USB-portok vannak a notebookon. (nem a profilomban lévő notebookról van szó.)
Egy ilyen vacakkal meg lehetne oldani? [link]
-
marchello1
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom jó helyen járok, de a következő a gondom...
Van egy felvevő eszközöm (avermedia Game Capture HD), csak Komponent ki és bemenet van rajta.
Amihez meg hozzá akarnám kötni annak csak egy Kompozit kimenete van, semmi más.
A kérdés az, hogyan tudnám a kettőt összekötni.
Már próbáltam,hogy a Zöld komponent kábelt dugtam a Kompozit kimenetbe, de úgy, csak jel és fekete fehér volt a kép.
Keresgéltem Kábelt hozzá de így direktben átalakítót nem találtam.
Esetleg valami ötletetek van, hogyan lehetne ezt áthidalni?Előre is köszi
M -
maxinteger
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy Synaps thd-2856+ típusú set-top-box-ot. Sikerült beállítani a csatornákat is. Viszont most frissítettem az FW-t és azóta nem találja castonákat. A frissítés végig simán ment és a többi funkció is tökéletesen működik.
Sajnos nem teláltam eddig még nem találtam meg a régi FW-t, hogy vissza tudjak rá állni.
Esetleg volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Üdv
Laci -
dezs520
senior tag
válasz
MasterMark #7139 üzenetére
De ha jól gondolom,akkor a digitalizáló kártyához is kell pc(nem,)
#7140 És a tv box-ra ugyanúgy rá tudom kötni a kamerát?Végeredménybe a tv box,egy beltéri egység,mint egy dekóder....ha jól gondolom...
-
dezs520
senior tag
-
joecontra
addikt
válasz
dezs520 #7135 üzenetére
Lehetséges e az,hogy egy monitorra rákötök egy megfigyelő kamerát?
Úgy érted, hogy a monitoron látszódjon a kamera kép? Ami a képen van, az vicc kategória szóval azt hagyjuk is.esetleg végső gondolat,egy külső Tv tuner...
Aminek van kompozit RCA bemenete (sárga RCA). Az máris jobban hangzik.Üdv,
J -
dezs520
senior tag
Sziasztok,már máshol kérdeztem,de nem jött válasz,hátha itt.
Lehetséges e az,hogy egy monitorra rákötök egy megfigyelő kamerát?
Egy sima d-sub to rca átalakítóval egy ilyennel
Ugye hang nem kéne,csak kép.
Egy lcd monitort már kapok egy 10 esért is,de tv/monitor nem nagyon van 20/30 alatt...
(esetleg végső gondolat,egy külső Tv tuner...) -
penge111
addikt
Ezt te mennyiért készítenéd el? Á megtaláltam az árlistát, teljesen korrekt, na le is mentem az oldalt ha megvan a lapos kereslek
-
joecontra
addikt
válasz
penge111 #7131 üzenetére
Azzal lehetne VGA-SCART kábelt is használni a TV RGB SCART bemenetén.
Üdv,
J -
penge111
addikt
Szisztok! Életemben először lesz laptopom, a laposon ugye csak vga csatlakozó van, ezt szeretném összehozni majd a hagyomànyos CRT tvmmel, hogy TV-n nézzük a filmeket, amit laposról indítok. a samu TV kézi könyve, elől a csatikkaltudnátok linkelni egy kábelt, amivel tuti megoldható a filmnézés? Képe milyen lesz? Anno a pc- t svgaval összekötve szép képe volt. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
aradi62
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés, létezik-e olyan átalakító ami scartról koaxra alakít.
Van egy kis szines tv-m amin nincs más bemenet csak az antenna bemenete, és nem tudom, hogy egyáltalán van e lehetőség arra, hogy az ip tv dekóderrel össze kössem?
Köszi a választ előre is. -
joecontra
addikt
válasz
Gizmo94 #7122 üzenetére
mi valami HDMI-DVI elosztóként működne,hogy ne kelljen állandóan kicibálni a monitort a pc-ből amikor tévéznék?
A beltérit a TV-re SCART-tal, a monitorra pedig HDMI>DVI kábellel kösd.mondjuk netezés közben egy ablakban nézhessem a tv-t is, mert valami ilyesmi lett volna a célom
A beltéri RCA kimeneteit egy tunerkártya azonos színű RCA bemeneteire kötve lehetséges ez.Vagy ez akkora kókány, hogy nem működhet, ill.szétcseszem vele az összes berendezést?
A fent leírt módokon lehetséges amiket szeretnél. Ha a beltérit közvetlenül a monitorra kötöd, akkor a géppel nem tudsz értelemszerűen a monitoron ténykedni, mert fizikailag nincs rajta.Üdv,
J -
Gizmo94
veterán
válasz
joecontra #7121 üzenetére
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
Ez jó hír számomra, már csak annyi kérdésem maradt, hogy nem lehet kapni vagy készíttetni egy olyan kábelt, ami valami HDMI-DVI elosztóként működne,hogy ne kelljen állandóan kicibálni a monitort a pc-ből amikor tévéznék? Illetőleg ebben az esetben megoldható-e ,hogy mondjuk netezés közben egy ablakban nézhessem a tv-t is, mert valami ilyesmi lett volna a célom. Vagy ez akkora kókány, hogy nem működhet, ill.szétcseszem vele az összes berendezést? -
Gizmo94
veterán
válasz
joecontra #7114 üzenetére
A T-s boxon mindenféle, scart, hdmi, rca, kivéve koax, viszont a monitoron a bemenet egyetlen DVI és semmi egyéb. Ráadásul az is a belsejéből jön, integrált a kábel, (19'xerox), nem külső portra csatlakozik.. Nem is szeretném nagyobbra cserélni, mert ez fér el max és meg is felel, mert egyebekben jó... Ezért találtam én is kilátástalannak a helyzetet és inkább a pc-be dugdosáson törtem a fejem..
Üdv: Gizmo
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok!
Nekem a következő kérdésem lenne: megoldható-e az,hogy a T-home -os digitális boxon keresztül a pc-m monitorán nézzem a tv műsorait? GTX 260-as kártyám van, csak 2 dvi out és egy s-video out van rajta. A monitoromon nincs hdmi bemenet, semmi extra.. annyi érdekelne,hogy van-e valami pci kártya, vagy bővítési lehetőség,hogy megoldjam a problémát. Én eddig nem találtam erre semmit, igaz, láma is vagyok a kérdéshez sajna..
Thx.
-
ocsi19
senior tag
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Van egy LG LCD Tv-m, amit szerettem volna összekötni egy HP ProBook 4545s-el.
Egyenlőre valami oknál fogva nem jött össze a dolog, a laptop érzékeli a tv-t, de a tv-n nem jelenik meg semmi.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest