- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Kollégák tudna valaki gyorsan segíteni? MSI B460M lap, i5-10400F CPU, Aegis 3000 RAM-nál hogy tudnám 3000-n járatni a RAMokat és UnderVolt-olni picit a procit? Jelenleg XMP-be csak 2666MHz-t tud. Köszönöm előre is!
-
válasz
RetepNyaraB #41034 üzenetére
LLC-t belőttem 1-re, turbo 4,2-re, -0.100-as offset-tel. Nem sok 4,2-n az az 1,2V?
-
Üdv. Gyerekek 2500K-nak a -0,120 offset is kevés a 4,2-höz? LLC maradhat auto-n? Illetve hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a gyárilag 2133-as ramjaim valóban 2133-on menjenek, 1,5V-on? Vagyis 1,5-n nem fognak menni, de a fölött igen, csak vmi mást kell állítani, hogy a VCC és vmi között max 0,5 eltérés legyen.
-
válasz
RetepNyaraB #41005 üzenetére
4 vagy 4,2 sztem nem oszt nem szoroz. LLC auto-n volt.
-
Fura. Beállítottam így:
Ai Overclocker Tuner - Manual
BCLK/PEG Frequency – 100
Turbo Ratio: By All Cores (Can Adjust in OS) – 42
-0.150 offset9-9-10-24-1T
És kékhalál. Ha a Turbo Ratio Auto-n van akkor minden további nélkül megy, de 3,7-re turbo-zik alapból(gyári)
BlueScreeView-ból sem veszek ki sokat.
-
válasz
RetepNyaraB #40987 üzenetére
BrIOS szinten szeretném állítani nem UEFI-ben.
-
Üdvözlehelletem az uraknak. Segítőségre volna szükségességem. i5-kétezeöccázKá-t szeretnék berántani(panír nélkül) 4géházé fölé, hogy a GatyaX 770-et kihajcsa(na nem a zablakon). ÁZUSZ Macimus Vé gyúródeszám van alatta. Hogyan leselkedjek nékije, hogy a lehető legkisebb feszültségen(ne legyen nagyon ideges), stabilan dolgozzon, ne úgy, mint a festő a létrán.
-
Üdv. Van nálam egy AMD A10-5800K proci, Gigabyte GA-F2A85X-D3H lappal és 8GB rammal szerelve. Nos a gyári ventivel nagyon melegszik, ezért szeretném alulfeszelni, de nem tudom, mert a BIOS-ban nem tudok mínuszba menni a VCore értékkel. Vagy csak én nem veszek észre valamit?
-
Üdv. Ha a 2500k-m alul van feszelve offset-tel -0,165-el, akkor a Load-Line-ba mit érdemes állítani? Maximus lapban.
-
Gyerekeeek. Ilyenkor mi van? Beállítottam -0.105 offset-et jól ment, beállítottam -0.110-et és azóta bármit csinálok(volt már cmos clr) is 1600-ra beragad a proci és nem tágítAz a rohadt ASUS Program!
-
Üdv. Tudnátok segíteni Asus Maximus V Gene lapban egy 2500k-t alulfeszelni? Eygszer beállítottam neki 1,1V-ot, de akkor nem vette vissza 1600-ra. Offsettel kéne? Esetleg egy full beállítást le tudnátok írni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest