Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
Üdv!
Van nekem egy Phenom II X4-es procim és gyárilag 1600MHz-es memóriáim. Na most uyge alapból e mellett a proci mellett 1333 MHz-en jártak. A BIOS-ban találtam egy olyan lehetőséget ahol be lehetett állítani 1600 MHz-re (feszt hagytam autón, most 1.5V-ot kap Aida szerint, úgy mint 1333 MHz-en). Kicsit meglepődtem hogy ez ilyen egyszerű volt, most ez biztos hogy jó lesz így? -
endruboy1
senior tag
válasz
BigDarkJoy #36692 üzenetére
Azért írja ki hogy nem aktivált a win mert a win licensz nézi a főbb komponenseket a gépedben és az alapján biztosítja hogy mondjuk ne kerülhessen át egy másik gépre csak úgy a vinyó átdugásával például. Mikor kétmagosítod az neki olyan mintha procit cserélnél szvsz telepítsd újra a Wint. Vagy lehet hogy van valami módszer amivel rávehető újratelepítés nélkül de én azt nem ismerem.
Szerk.: Itt van pár tipp a húzáshoz: [link]
De csak óvatosan és tartsd szem előtt hogy minden proci más egy picit nem biztos hogy neked ezekkel a beállításokkal menni fog, fokozatosan növeld az órajeleket és mindig tesztelj utána és csak akkor folytasd ha stabil (ez fokozottan igaz a feszültség növelésére)!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest