- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
Üdv!
Van nekem egy Phenom II X4-es procim és gyárilag 1600MHz-es memóriáim. Na most uyge alapból e mellett a proci mellett 1333 MHz-en jártak. A BIOS-ban találtam egy olyan lehetőséget ahol be lehetett állítani 1600 MHz-re (feszt hagytam autón, most 1.5V-ot kap Aida szerint, úgy mint 1333 MHz-en). Kicsit meglepődtem hogy ez ilyen egyszerű volt, most ez biztos hogy jó lesz így? -
endruboy1
senior tag
válasz
BigDarkJoy #36692 üzenetére
Azért írja ki hogy nem aktivált a win mert a win licensz nézi a főbb komponenseket a gépedben és az alapján biztosítja hogy mondjuk ne kerülhessen át egy másik gépre csak úgy a vinyó átdugásával például. Mikor kétmagosítod az neki olyan mintha procit cserélnél szvsz telepítsd újra a Wint. Vagy lehet hogy van valami módszer amivel rávehető újratelepítés nélkül de én azt nem ismerem.
Szerk.: Itt van pár tipp a húzáshoz: [link]
De csak óvatosan és tartsd szem előtt hogy minden proci más egy picit nem biztos hogy neked ezekkel a beállításokkal menni fog, fokozatosan növeld az órajeleket és mindig tesztelj utána és csak akkor folytasd ha stabil (ez fokozottan igaz a feszültség növelésére)!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest