- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebe159
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #45342 üzenetére
Hát jó, köszi! Kicsit reménykedtem, hogy valaki járt már hason cipőben és nem nekem kell megtapasztalni, de akkor majd tesztelgetek. Nagyon nem szeretem a procihűtő le/fel procedúrát
-
bebe159
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #45340 üzenetére
Mindenképp ráteszem.
Szemléltetés, bejelöltem a levegő irányát (hátulra megy még egy venti). Ha fújásra teszem, nem fog csak ott kavarogni? Mert végül is lesz huzat a procihűtő és a ház hátulja között.
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Van valaki aki 5-6 cm-es ventikkel hűti a vrm-et és nb-t? Akarok 2 db 6 centis ventit dobni a vrm-re és egy 5 centiset nb-re. Azt nem tudom, hogy hogyan lenne előnyösebb. Ha a venti fújja a bordákra a levegőt, vagy ha elszívják róla. A procihűtőm kicsit betakarja a bordákat, ha fújásra állítom, akkor talán bent reked a meleg levegő és csak kavarog. Ha szívásra állítom a ventiket, akkor kevesebbet érnek?
-
bebe159
aktív tag
Mit gondoltok, melyik a jobb? Multiplier vagy FSB növelés?
-
bebe159
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #39106 üzenetére
Szóltam neki
-
bebe159
aktív tag
kukucsakakuk problémájára nincs megoldás?
-
bebe159
aktív tag
Kezdő FX-eseknek Asus lappal /mint amilyen én is vagyok/ ez a leírás talán segítség, de majd reggel nekiesek, aztán meglátom mi lesz belőle
-
bebe159
aktív tag
válasz
speedydb23 #39083 üzenetére
Egy tuning mester nekem sem ártana
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
Összeraktam egy új gépet, és szeretnék pár tippet a tuninghoz. Az adatlapomon ott van a teljes konfig. Milyen programokat szoktatok tesztekre használni? Eddig az Aida van fentazzal leginkább a hőmérsékleteket figyelem, de tesztelni nem nagyon tudok. Az Asus CPUID-je meg szerintem bugos. Az FX-6300-amra code name-nek azt írja, hogy Zambezi
Még megpróbálom magam jobban beleásni a témába, mert ez az új bios annyi lehetőséget kínál, hogy fogalmam sincs mi mire való -
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
FX-6300-ra milyen hűtőt vegyek, ha tuningot szeretnék? (Asus M5A99FX PRO R2.0 a kiválasztott lap.)
Léghűtésben gondolkoztam, a ramok Kingston HyperX Predator, nem épp low profile
Valami kellene, ami befér de jól hűt. A zaj és a méret nem fontos - számítógépház még nincs - csak a teljesítményre hajtok. Ár egyelőre mindegy, ha ajánlotok valamit abból választok valószínűleg Eddig az Alpenföhn Himalaya-val szemeztem, de most kijött a Brocken 2 elvileg az is elfér a ramoktól. Valami ajánlat? A többi gyártő termékeit nem igazán ismerem, olyan sok van
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest