- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bukodin
csendes tag
válasz
csucsu1 #7534 üzenetére
Hello!!!
Én is hasonló problémával küzdök egy ep45-ds3 as lapnál. 2x1 gm rammal dual ban ugyanezt csinálta nekem is, single be rakva pedig kezdő képernyő bejön de kiírja hogy BIOS CHECKSUN ERROR aztán javítani próbál valamit, újraindul és kezdődik minden elölről.... 1 gb al már boot olt a rendszer xp cd-ről de a driverek betöltésénél kékhalállal kidob és a STOP hibában pci.sys szerepel. Remélem kicserélik és nem adják vissza 3 hét után hogy hibátlan a lap, még 5-én adtam be garira azóta semmi hír. 26-án letelik a 15 munkanap addig remélem nem húzódik el az ügy vagy ha úgy is lessz akkor már kötelező lessz cserélniük ha jól tudom. Nállad valami változás?
-
nbl2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest