- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
elfelejtette #45187 üzenetére
Akkor addig emelgessem, amig stabil a rendszer ha jól értem.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
elfelejtette #45124 üzenetére
Köszi!
Valami ilyesmit kerestem, de se a Phenom, se a 955BE, se egyéb szakszavakra nem jött fel...ki gondolt a K10-re
-
cmd3
tag
válasz
elfelejtette #45127 üzenetére
Itt nálad lesz az igazság
Én is az időzítésre gyanakszom főként..
Csak akkor ha 860-on akarom használni milyen időzítést adjak? vagy 800-a kopp amit tud? -
Myth
aktív tag
válasz
elfelejtette #44591 üzenetére
Meglepően jó, 45 fok fölé nem ment még a proci hőmérséklet. Nem is nagy tuningra van szükség igazából csak arra, hogy jól be legyenek lőve az értékek mert az auto feszelés pl. mindig csomó túlfeszt ad a procinak is meg a ramnak is. Legalábbis régebben ez volt a tapasztalat...
-
mzso
veterán
válasz
elfelejtette #44503 üzenetére
Nálam, az én procimmal meg tizet bír. Ez van...
-
3800+
őstag
válasz
elfelejtette #10423 üzenetére
Enermax 350Wattos. 12V ágon tudom hogy 26A a terhelhetőség. Erre emlékszem az oldaláról. Ja és gondolom az se jó ha a DRAM : FSB arány 1:1.
Bocsi kétszer ment
-
3800+
őstag
válasz
elfelejtette #10423 üzenetére
Enermax 350Wattos. 12V ágon tudom hogy 26A a terhelhetőség. Erre emlékszem az oldaláró.
-
3800+
őstag
válasz
elfelejtette #10417 üzenetére
Igen és így 1970Mhz-en körül mehetnek.266FSB-nél mentek 1955Mhz-en. Túlmelegedés nem lehet mert 51 fok 100% terhelés alatt 265FSB-nél. Mi lehet még a probléma. Táp?
-
3800+
őstag
válasz
elfelejtette #10414 üzenetére
Első körben annyit tesz hogy csak ezeket állítsam és maradhat 265FSB? Most 266-on van, így még megy, 270-en már nem. 5-3-3-9 az időzítés, és 533Mhz-en mennek a RAMok most.
-
the dealer
tag
válasz
elfelejtette #10385 üzenetére
szerk.:
XFX8600GT 512Mb
igazábol olvasgattam, hogy hogy lehet segíteni a dolgokon HD nézés közben, de most nem az a lényég és nem az a probléme hanem maga az a tény, hogy húzom a procim és szarabb lesz a gép :S -
tomas15
csendes tag
válasz
elfelejtette #8869 üzenetére
Mekkora az ideális fesz? Végül is 3ghz-nél tovább nem nagyon akar kúszni felfelé. A lapom Gigabyte GAMA78GM S2H - amire azt olvastam nyengébb alkatrészekből van összerakva és ezért nem lehet húzni?
-
sirdond
őstag
válasz
elfelejtette #8859 üzenetére
egy cm hyper tx2
és egy casetek 1026-os ház két 12cm-es ventivel (a teljesítményük ugye alapon van, mert eddig nem volt semmi tuning, meg hideg is volt)
-
sirdond
őstag
válasz
elfelejtette #8856 üzenetére
köszi, megnézem ezt a beállítást, de ez mehet 24/7-ben?
csak, mert lipi67 nem ajánlotta az 1,4v feletti tartós használatot -
echterion
nagyúr
válasz
elfelejtette #8628 üzenetére
Sokan mondják ezt, de senki nem mondja, hogy miért? Miért fekteti ki a kártyát? Túlfeszeli vagy mi? Erre vagyok igazából kíváncsi.
-
RootRulez
félisten
válasz
elfelejtette #8606 üzenetére
Szia, még gyári van, de elviekben TX2-es van rajta, északi hídon már ott figyelnek, ki sünik
Köszi mindenesetre! -
superecneB
őstag
válasz
elfelejtette #8594 üzenetére
Persze a ht 4x re raktam ugy adja ki az 1000et, ramok időzítése túl szoros részt kicsit kifejtenéd? Fesz: cpu 1.425 meg probaltam +3.3% Ramnak adtam 2.7 et is de ugy se nyekkent!
-
puttputt
őstag
válasz
elfelejtette #8304 üzenetére
Na, igen. Nálam is kb. ekkora a "szélhajtás", de inkább levettem az oldalát, mert csak belül kevergetné a meleg levegőt... sokat vaciláltam a Scytech és az Asus között, de az utóbbi lett az olcsóbb, elérhetőbb, stb. Nem tudom, jól döntöttem-e, de gondolom, nagyobb változások elé néz, nagy zuhanások következnek a hőmérséklet tekintetében, itt is.
-
puttputt
őstag
válasz
elfelejtette #8295 üzenetére
Hasonló a tapasztalat. 60-65 az E8400 gyárival. Nem is merek semmi komolyabbat, míg nem érkezik a hűtésem... bár most látom, már lehűlt 50-re..., hogy kinyitottam a házat.
-
PPSH
őstag
válasz
elfelejtette #8295 üzenetére
45 es 28.alapon most.amugy szokott lenni 60 45 is Crysis utan.majd jovo heten dobok ra egy normalis hutot.ahogy nezem elszalhatott a CPU Vcore az alaplapnal mert egyfolytaban 1.12V-ot mutat a proccra pedig most visszatettem mindent bios-ban alapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged