Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gohanangry
csendes tag
válasz
panses
üzenetére
Na pont az a bajom hogy beállítottam az Fsb-t a szorzó az 8 volt alapból feljebb nem megy és így ír ki hibát a Prime95 és a Linx is. Feljebb nem merem addig emelni amíg ezen az Fsb-n nem stabil a rendszer. Tegnap piszkáltam egy kicsit de úgy elszált hogy csak a windows újratelepítése segített. Ezért kellene a segítség hogy mit állítsak hogy stabil legyen.
-
Rendo84
senior tag
válasz
panses
üzenetére
Elnézést a pontatlan megfogalmazásért. Úgyértem az alapjelet szeretném húzni 4 GHz környékéig. A turbót betudom állítani 4,5 GHz-ig kb. és nem is melegszik vészesen, terhelés alatt.
A probléma az, hogy mikor emelem a szorzót és a BCLK-t a memória frekije is megnő. Gondolom ilyenkor már a feszültséget is feljebb kellene állítani de mit/miket, melyiket és mennyivel? A memóriába sem tudom hogy nyúljak bele. :S
Nem szeretném tartósan használni magas frekvencián a procit, csak bizonyos helyzetekben.
Köszi azért a választ, érdeklődök máshol is.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
panses
üzenetére
E0 steppinges , de 1,5v az nem sok neki ? Itt a förumon olvasgattam (meg a gyártó szerint is) 1,25 - 1,35 v közzé szokták belőni az e8400-at.. Jelenleg 400 x 9 a fsb (3600 mhz)
A ramoknál elég sokat lehet variálni. A fenti beállitással 1000 mhz-en futnak az 1066 helyett,
A nb-re mennyi +fesz kell ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- DXRACER Prince L gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Most 1.3V-on úgy néz ki stabil.