Hirdetés
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
Új hozzászólás Aktív témák
-
gohanangry
csendes tag
válasz
panses
üzenetére
Na pont az a bajom hogy beállítottam az Fsb-t a szorzó az 8 volt alapból feljebb nem megy és így ír ki hibát a Prime95 és a Linx is. Feljebb nem merem addig emelni amíg ezen az Fsb-n nem stabil a rendszer. Tegnap piszkáltam egy kicsit de úgy elszált hogy csak a windows újratelepítése segített. Ezért kellene a segítség hogy mit állítsak hogy stabil legyen.
-
Rendo84
senior tag
válasz
panses
üzenetére
Elnézést a pontatlan megfogalmazásért. Úgyértem az alapjelet szeretném húzni 4 GHz környékéig. A turbót betudom állítani 4,5 GHz-ig kb. és nem is melegszik vészesen, terhelés alatt.
A probléma az, hogy mikor emelem a szorzót és a BCLK-t a memória frekije is megnő. Gondolom ilyenkor már a feszültséget is feljebb kellene állítani de mit/miket, melyiket és mennyivel? A memóriába sem tudom hogy nyúljak bele. :S
Nem szeretném tartósan használni magas frekvencián a procit, csak bizonyos helyzetekben.
Köszi azért a választ, érdeklődök máshol is.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
panses
üzenetére
E0 steppinges , de 1,5v az nem sok neki ? Itt a förumon olvasgattam (meg a gyártó szerint is) 1,25 - 1,35 v közzé szokták belőni az e8400-at.. Jelenleg 400 x 9 a fsb (3600 mhz)
A ramoknál elég sokat lehet variálni. A fenti beállitással 1000 mhz-en futnak az 1066 helyett,
A nb-re mennyi +fesz kell ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó i7 7700
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most 1.3V-on úgy néz ki stabil.